Jouw Online Partner voor
Web Design in Assen

Diensten

Welkom in de wondere wereld van inventar.nl, waar digitale dromen werkelijkheid worden! Hier staat één ding centraal: het creëren van ontzettend mooie, betaalbare en functionele WordPress websites. Maar dat is niet alles! Heb je al een website, maar heeft deze een opfrisbeurt nodig? Geen zorgen, ik kan je daarbij helpen. En nu komt het mooie: ik hanteer een vaste prijs voor mijn diensten. Geen verborgen kosten, maandelijkse rekeningen of sneaky abonnementen die je vergeet te annuleren. Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt, of je huidige website een nieuw leven wilt inblazen, bij inventar.nl krijg je topkwaliteit voor een eerlijke, transparante prijs. En dat allemaal met de garantie dat alles soepel verloopt, als een goed geoliede rolstoel!

Werk

Levensboost

Energetische healing & zielscoaching

Mingle The Single

Activiteiten en events voor vrijgezellen

FC Unitas

BMX Vereniging Assen

Company Optimizer

Groei expert voor ondernemers in het MKB

Vrienden van Haiti Nederland

Ondersteuning voor de mensen op Haïti

House of Odor

Webshop voor de meest stijlvolle aroma diffusers

Proces

Jouw wensen

Onze reis begint met jou. Voordat ik mijn digitale toverstokje zwaai, wil ik alles horen over jouw wensen, ideeën en doelen voor je nieuwe website. Daarnaast heb ik alle content nodig – dat zijn de teksten, foto’s en andere belangrijke informatie die je op je website wilt hebben. Geen zorgen, ik help je bij het proces en geef advies waar nodig!

Aan de slag

Nu is het tijd voor mij om te doen waar ik het beste in ben: een geweldige website voor je bouwen. Op basis van jouw wensen en de aangeleverde content ga ik aan de slag. Ik zorg ervoor dat alles past bij jouw stijl en doelen, en natuurlijk zorg ik ervoor dat het er fantastisch uitziet.

Oplevering

Tadaa! Zodra ik denk dat de website klaar is, krijg jij de kans om het te bekijken. We gaan pas verder als je 100% tevreden bent met het resultaat. En als je blij bent met je nieuwe website, lever ik deze op, compleet met een handleiding. En natuurlijk zit ik altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Over

Geboren en getogen in Assen

Welkom bij inventar.nl, jouw lokale specialist voor webdesign in Assen! Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt, je huidige site wilt opfrissen of gewoon op zoek bent naar een partner om je online aanwezigheid te optimaliseren, ik sta klaar om je te helpen.

Mijn naam is Stefan en ik ben de oprichter van inventar.nl. Met meer dan 7 jaar ervaring in webdesign, weet ik precies hoe ik jouw visie tot leven kan brengen op het web. Ik ben gespecialiseerd in het maken van betaalbare, functionele en aantrekkelijke WordPress websites, speciaal ontworpen voor zzp’ers, start-ups, goede doelen en (sport)verenigingen.

Bij inventar.nl gaat het niet alleen om het bouwen van websites, maar om het creëren van online ervaringen die jouw unieke verhaal vertellen en aansluiten bij jouw doelen. En dat allemaal voor een vaste, transparante prijs – geen verborgen kosten, maandelijkse rekeningen of vervelende abonnementen.

Gelegen in het hart van Assen, begrijp ik de lokale markt en kan ik je helpen jouw doelgroep effectief te bereiken. Ik werk nauw met je samen, luister naar je wensen en behoeften en bouw een website die niet alleen er geweldig uitziet, maar ook functioneel is en jouw doelen ondersteunt.

Klaar om je digitale dromen tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact op en laten we samen een website creëren die net zo uniek is als jou. Ik kijk ernaar uit om met je te werken!

Laten we samenwerken!

Neem contact op

Heb je het gevoel dat jouw onderneming, vereniging of initiatief klaar is om de digitale wereld te betoveren? Wacht dan niet langer! Laten we samen aan de slag gaan en een website creëren die net zo uniek en bijzonder is als jouw verhaal.

Zet de eerste stap op weg naar een betere digitale aanwezigheid door vandaag nog contact met me op te nemen. Of je nu duidelijke ideeën hebt over wat je wilt, of nog aan het oriënteren bent, ik sta klaar om samen met jou iets geweldigs te maken.

Laten we je digitale dromen realiteit maken. Neem vandaag nog contact op en laten we de toekomst van jouw online aanwezigheid vormgeven!