Website laten maken

Webdesign in Assen
Neem contact op
Professionele Websites

 WEBDESIGN OP MAAT

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Assen? Inventar.nl maakt een professionele website voor een vaste prijs. Ben je gevestigd in de regio Assen en wil je dat je website goed vindbaar is? Met een website van ons haal je het maximale uit je online aanwezigheid!

Hoe duur is een website?

Hoeveel het maken van een website kost is een veel besproken onderwerp. In en rondom Assen kom je de meest uiteenlopende prijzen tegen. Wij zwemmen tegen de stroom in en bieden duidelijkheid. Voor een vast bedrag van €99,- bouwen wij een professionele website, die je zelf kunt onderhouden en goed te vinden is in de zoekmachines. Daarnaast zijn onze websites perfect op iedere apparaat, in lijn met je huisstijl en gemaakt volgens de laatste trends in webdesign.

Website laten maken in Assen?

Tijd voor actie! Wij staan je graag bij als je een nieuwe website wilt laten maken. Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Assen? Neem vandaag nog contact met ons op en we kijken graag wat de mogelijkheden zijn om je te voorzien van een mooie, snelle website. Je kunt ons bereiken op Facebook en Twitter, via info@inventar.nl, of telefonisch op 06 – 57 32 43 70.

Echte meningen

DIT ZEGGEN ONZE CLIËNTEN OVER ONS

Een mooie website is het resultaat van een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en webdesigner. Daarom werken wij nauw met je samen, op die manier bouwen we de website van jouw dromen!

“Waarom Inventar? Simpel… succes begint bij een professionele en makkelijk te beheren website. Daarom Inventar!”

WILLY BOS / PRESTACION

“Complimenten, de website ziet er goed uit en doet recht aan het enorme werk dat verzet wordt binnen Stichting RIYOS”

MIRJAM ZIMMERMAN / STICHTING RIYOS

“Geweldig hoe jullie meedenken! Absoluut een aanrader voor iedere starter die geen budget heeft voor een dure site. Want… er mist niets aan mijn site en jullie hulp is geweldig.”

EVELINE SCIPIO / TOTOILY IN BALANCE

“Wij hebben een professionele website laten maken. Ongelofelijk wat een mooie website voor je kan doen, 24/7 reclame van hoog niveau.”

JAAP VAN DER BEEK / VOLLEK

WAAR WACHT JE NOG OP?

BEN JE ER KLAAR VOOR? LATEN WE SAMENWERKEN!

Share This