Extra modules

Eenvoudig uitbreiden

HAAL NOG MEER UIT JE WEBSITE

Alle op maat gemaakte websites van Inventar.nl voldoen aan de laatste webstandaard, worden aangemeld bij de zoekmachines en zijn perfect op ieder apparaat. In het kort, alles wat je verwacht van een professionele website. Maar soms wil je net een stapje verder gaan, voor jezelf én je bezoekers. Om je daarbij te helpen, hebben we onze extra modules ontwikkeld. Laat ons weten welke uitbreiding(en) je graag op je website wilt hebben, dan regelen wij het!

VULSERVICE

Wij plaatsen je content

Het plaatsen van teksten en foto’s op een website is eenvoudig in WordPress. Soms heb je er alleen geen tijd voor of zin in. Heel begrijpelijk! Weregelen het graag voor je.

Prijs: €40,-

NIEUWSBRIEF

Verstuur nieuwsbrieven

Communiceren is belangrijk, snel en goed communiceren nog veel belangrijker. Met een nieuwsbrief is het mogelijk om snel, goed en altijd te communiceren wanneer het nodig of gewenst is. Neem contact met ons op om te zorgen dat communiceren altijd snel en goed gaat, zoals het hoort!

Prijs: €25,-

U

SEO

Nog beter te vinden

Ieder bedrijf, organisatie, vereniging of persoon is uniek. En we willen graag gevonden worden op het internet. Wij zorgen ervoor dat je website goed zichtbaar is op het internet en snel gevonden wordt. Grijp je kans!

Prijs: €35,-

SOCIAL MEDIA

Praat met je bezoekers

Een website en social media (Facebook, Twitter, Instagram etc.) , het een kan niet zonder het ander. Nog meer succes voor je website door optimaal gebruik van social media. Beslis nu en neem contact op!

Prijs: €15,-

WEBSHOP

Open een webwinkel

Internet is de ideale plaats om te verkopen. Jij wilt je product(en) verkopen, je webshop regelen we graag voor je! Webshop, zo geregeld. Laat het ons weten, focus je op de verkoop!

Prijs: €50,-

i

EXTRA PAGINA'S

Website verder uitbouwen

Ons advies…geen lange verhalen op het internet. Iedereen wil snel en goed geïnformeerd worden en daar passen korte duidelijke boodschappen bij. Soms vraagt een onderwerp om extra pagina’s, dat kan. Is het nodig dan regelen we het graag!

Prijs: €5,- per pagina

WAAR WACHT JE NOG OP?

BEN JE ER KLAAR VOOR? LATEN WE SAMENWERKEN!

Share This