BINNEN 48 UUR ONLINE

Hoe het werkt

BINNEN 48 UUR STAAT JE PROFESSIONELE WEBSITE ONLINE

Ben je zelfstandig en wil je op de goede manier je bedrijf promoten? Zijn jullie een vereniging en willen jullie de leden informeren of er optimaal mee communiceren? Vertegenwoordig je een klein(er) goed doel en willen jullie meer geld binnenhalen? Wil je als particulier je verhaal vertellen op het internet met een website?
Wacht dan niet langer! Binnen twee werkdagen kan je je eigen website al in gebruik nemen. Snel en doelgericht, daar geloven wij in. Zodra wij bericht van je hebben mogen ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als jouw eisen en wensen voor ons duidelijk zijn gaan we meteen voor je aan de slag. Wanneer jij akkoord bent plaatsen we de website online, op jouw domein en server.
01.

NEEM CONTACT MET ONS VIA MAIL, SOCIALS OF TELEFOON

Wij zijn eenvoudig te bereiken via e-mail, social media, WhatsApp en de ouderwetse telefoon. Vertel ons je verhaal en waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij de website bouwen die perfect aansluit bij jouw huisstijl.
02.

HET BOUWEN VAN EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE

Het bouwen van je website gaat van start, aan de hand van jouw wensenlijstje. Dit gebeurt op een tijdelijk domein van ons, waar je de voortgang kunt volgen. Binnen 48 uur zullen wij een ontwerp af hebben dat je kunt beoordelen.
03.

NALOPEN ONTWERP EN WIJZIGINGEN DOORVOEREN

Op het moment dat het eerste ontwerp af is nemen wij contact met je op. Vervolgens kun je, in je eigen tempo, de website bekijken en controleren. Hierna zullen we samen eventuele aanpassingen doorvoeren en de puntjes op de i zetten.
04.

AFRONDING EN VERPLAATSEN WEBSITE NAAR JOUW DOMEIN

Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Als jij het akkoord geeft dan gaan wij de website verhuizen naar jouw domein en melden we hem aan bij de zoekmachines. Tevens ontvang je een handleiding en video’s zodat je zelf de website kunt beheren.
MEER UIT JE WEBSITE HALEN?

PROFITEER NU, BESTEL EXTRA MODULES!

Share This