ONS PROCES

TIJD OM VAN START TE GAAN

1. WAT WE NODIG HEBBEN OM TE BEGINNEN

  • Jouw Logo (PDF, EPS of een JPEG van hoge resolutie)
  • Hosting Login* (gegevens om in te loggen bij je webhostingprovider)
  • Login Huidige Website (alleen als je al een WordPress-website gebruikt)
  • Welke pagina’s je graag wilt op je nieuwe site (bijvoorbeeld Home, Over Ons, Diensten, Tarieven en Contact)
  • Voorkeuren qua kleur en stijl (strak, modern, zakelijk, speels, etcetera)
  • Voorbeeld(en) van websites die je mooi vindt en websites die je juist niet mooi vindt

 

Heb je gekozen voor onze vulservice? Dan ontvangen we ook graag:
  • Afbeeldingen en foto’s die je wilt gebruiken op je website
  • Teksten, met pagina’s, om de website mee te vullen.

Deze informatie kan je mailen naar info@inventar.nl, onder vermelding van je (bedrijfs)naam. Mocht het geheel te groot zijn om te mailen, dan kan je gebruik maken van de gratis dienst van WeTransfer.

*Heb je nog geen domein en/of hosting? Neem dan eens een kijkje op Siteground.com.

2. MAKEN EERSTE ONTWERP

We hebben je informatie ontvangen, super! Dat betekent dat we aan de slag kunnen voor je. We zullen een folder aanmaken op onze website, speciaal voor dit project. Hierop gaan we jouw nieuwe website bouwen.

Binnen 48 uur (twee werkdagen), nadat we je hebben laten weten te starten, zullen we een eerste ontwerp voor je website af hebben en naar je toesturen. Natuurlijk hopen we dat het meteen een schot in de roos is. Mocht dit echter niet het geval zijn, geen nood! Uiteraard krijg je de mogelijkheid om wijzigingen en veranderingen aan te kaarten.

l

3. CONTROLEREN EN WIJZIGEN WEBSITE

Je bent er bijna. Nog even en je kan genieten van je eigen professionele website. Voordat het zover is moeten we alleen nog je akkoord hebben, dat je tevreden bent met de indeling en site in zijn geheel. Daarom raden we je aan om iedere pagina te controleren, om te kijken wat je eventueel anders wilt of mist. Op dit moment kunnen we alles nog veranderen. Neem rustig de tijd en stuur ons vervolgens een mailtje met je bevindingen. Deze zullen we vervolgens voor je verwerken. Zo krijg jij de website die je verdiend.

 

4. AFRONDEN EN LIVE GAAN

Op het moment dat je jouw goedkeuring hebt gegeven is het tijd om de website over te zetten naar jouw domein en server. Om dit te bewerkstelligen zullen we een backup maken van het eindresultaat en deze lokaal opslaan. Vervolgens zullen we jouw server gaan voorbereiden op de nieuwe website. Dit betekent dat alle onnodige plugins, pagina’s, afbeeldingen en overige bestanden zullen worden verwijderd om de nieuwe site zo optimaal mogelijk te laten draaien. Zodra de website is overgezet zul je deze meteen kunnen bezoeken en gebruiken. Mocht dat niet het geval zijn dan moet je de pagina even vernieuwen door op F5 te drukken of zal je je browsergegevens even moeten wissen. Dat is heel eenvoudig en staat hier beschreven.

De inloggegevens van je nieuwe website zullen je toegestuurd worden via de e-mail. Ondanks dat we deze ook lokaal zullen bewaren, adviseren we dat je alle gegevens ook zelf, op een veilige locatie, opslaat.

En dat was het. Je nieuwe website staat online en je kunt er gebruik van gaan maken! Hopelijk beleef je er veel plezier van en brengt het een hoop (nieuwe) bezoekers. Om je al vast op weg te helpen sturen we je een handleiding, Engelstalige instructievideo’s en een vervolgstappen-pagina toe, waarop je tips vindt om je website onder de aandacht te brengen, toe via de e-mail.

Share This